fbpx
Potential in Action inspirerer og udfordrer virksomheder - Potential in Action

Talenter inspirerer og udfordrer virksomhederne

Potential in Actions caseforløb bygger bro mellem danske virksomheder og nyuddannede akademikere. Forløbene bringer ny viden og frisk talent ud i virksomhederne helt omkostningsfrit. Vi matcher nemlig virksomhederne med ledige akademiske talenter, der løser en strategisk vigtig business case gennem ni ugers projektarbejde.

I den seneste tid har vi blandt andet haft et team fra Potential in Action ude hos Rold Storkro, hvor de har hjulpet med at generere, vurdere og udvikle idéer til lavsæsonsprodukter rettet mod erhvervslivet. På den måde har teamet været med til at inspirere og udfordre virksomheden – og det i en branche, som var helt ny for de fem akademikere. Kursuslex’ har skrevet en lille artikel om projektet hos Rold Storkro, som du kan læse her.

I løbet af foråret har vi blandt også haft teams af talenter placeret hos Siemens Gamesa, EnviDan, Danish Export Association, Djurslands Bank, TMPO og mange flere store og små virksomheder i Aarhus og Aalborg.

Vil du vide mere?

Du kan se de seneste cases her eller læse hvad virksomhederne siger om forløbet.

Du kan også kontakte os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at høre mere om Potential in Action.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA