fbpx
For Virksomheder

Hvad er Potential in Action?

Få løst et projekt og kom tættere på jeres strategi, forretning og udvikling


Potential in Action hjælper virksomheder med at overkomme udfordringer på vej mod strategisk vækst og udvikling gennem et team af nyuddannede akademiske talenter. Talenterne løser en vigtig business case for jer og leverer 3 måneders projektarbejde, helt omkostningsfrit.

Spørgsmålet er simpelt: Har I et ressourcekrævende skuffeprojekt, som mangler den rette viden, flere hænder og et friskt perspektiv for at nå i mål? Så har vi et team af unge motiverede talenter til jer, der er klar på at demonstrere deres kompetencer og skabe kommerciel værdi.

Hvad får I ud af at deltage?

 • 1000 timers gratis brainpower fra unge talenter med state-of-the-art viden
 • En løsning på et vigtigt projekt, der understøtter jeres forretningsudvikling
 • Direkte adgang til fremtidens medarbejdere og kompetencer
 • Mulighed for at bidrage til integrationen mellem uddannelse og erhvervsliv
 • Et frisk pust til jeres organisation og nye forslag, analyser og initiativer

Hvad siger virksomhederne?

 • Jonas Bloch Witting

  Filialdirektør, Djurslands Bank
  ”Jeg vil bestemt anbefale Potential in Action til andre virksomheder, særligt til de vigtige skuffeprojekter, der ikke er ressourcer til, eller som er svære at få begyndt på. Vi fik selv løst et strategisk vigtigt projekt, der krævede friske øjne fra nogen uden for finanssektoren. De kandidater, vi fik ud, var meget dygtige, og samarbejdet med Add Value om forløbet var utroligt professionelt. Projektet blev derfor løst med et godt resultat på meget højt niveau.”
 • Marcela Alvarado

  Intranet Manager, Arla
  “Jeg er i den grad positiv overrasket over, hvor godt og grundigt et arbejde Add Value har gjort med at finde frem til de helt rigtige kandidater og formået at skabe det helt perfekte team til den opgave vi havde brug for. Teamet er exceptionelt! Fra dag ét har de været i stand til at løfte opgaven og har formået at rykke os meget mere end vi turde håbe på. Jeg vil uden tøven samarbejde med Add Value igen, hvis muligheden opstår og kan kun give dem min varmeste anbefaling.”
 • Klaus Damgaard Kristensen

  Direktør, Johnson Controls
  “Potential in Action-teamet har designet og udviklet vores løsning til Climate Planet. Teamet har overgået alle forventninger med deres kæmpe engagement og friske øjne på vores virksomhed. Potential in Action gav os mulighed for at afprøve nogle ting, der normalt ikke er muligt med korte deadlines og stramme budgetter.”
 • Camilla Bitsch

  Personalechef, Salling
  “Vi har fået sparring og input på helt konkrete problemstillinger. Jeg har været meget imponeret over, hvor langt de kunne nå i forhold til projektet på meget kort tid. De har været meget selvkørende og har ikke skulle “holdes i hånden”. Generelt har jeg oplevet at udbyttet har været større med teamet, end når vi har haft et samarbejde med enkeltpersoner.”
 • Anette Work

  Event Manager, STARK
  “Det har været vildt spændende at få en gruppe udefra. De er kommet med et produkt, som jeg ikke selv ville kunne lave, for det ville jeg aldrig nogensinde have tiden til. Så derfor er det vigtig information, de har bragt ind i STARK.”

Opbygning og vilkår


Potential in Action hjælper danske virksomheder med at få løst vigtige projekter, der understøtter strategisk vækst og forretningsudvikling. I låner et team af unge højtuddannede talenter til at arbejde på en vigtig business case i 7 uger, hvorefter de præsenterer og overleverer projektets resultater til jer. I drager fordel af deres opdaterede viden, solide faglige kompetencer og nye indspark – og får adgang til fremtidens medarbejdere.

Talenterne er nyuddannede og får med projektet en chance for at opbygge erfaring og netværk, der kan gavne deres jobsøgning. Det er omkostningsfrit for virksomheden, I skal blot definere en spændende case, udnævne en kontaktperson, stille et mødelokale til rådighed og sætte lidt tid af til jævnlige møder.

Sådan ser et forløb ud

INTRO

I præsenterer casen og talenterne får 2 ugers forberedelse hos os.

CASE

Talenterne arbejder 7 uger hos jer og præsenterer caseløsningen.

OPFØLGNING

Vi samler op på casen og jeres videre brug af resultaterne.

Talenterne har en dag om ugen fri til jobsøgning.

Kontakt Potential in Action


Kristoffer Kudsk
Administrator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 28 60 11 70

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA