fbpx
For Virksomheder

Referencer

Vi samarbejder med førende danske virksomheder


Siden vi startede Potential in Action i 2011, har vi samarbejdet med førende private danske virksomheder. Vi sikrer et godt match mellem team, fagprofiler og case, så projektet giver maksimalt udbytte. Vores erfaring er, at mødet mellem virksomhederne og de højtuddannede talenter skaber nysgerrighed og kreativitet, der leder til gode resultater for begge parter. Læs her om, hvordan andre virksomheder har oplevet forløbet.

Hvad siger virksomhederne om os?

Marcela Alvarado

Intranet Manager, Arla

“Jeg er i den grad positiv overrasket over, hvor godt og grundigt et arbejde Add Value har gjort med at finde frem til de helt rigtige kandidater og formået at skabe det helt perfekte team til den opgave vi havde brug for. Teamet er exceptionelt! Fra dag ét har de været i stand til at løfte opgaven og har formået at rykke os meget mere end vi turde håbe på. Jeg vil uden tøven samarbejde med Add Value igen, hvis muligheden opstår og kan kun give dem min varmeste anbefaling.”

Klaus Damgaard Kristensen

Direktør, Johnson Controls
“Potential in Action-teamet har designet og udviklet vores løsning til Climate Planet 2017. Teamet har overgået alle forventninger med deres kæmpe engagement og friske øjne på vores virksomhed. Potential in Action gav os mulighed for at afprøve nogle ting, der normalt ikke er muligt med korte deadlines og stramme budgetter.”

Anette Work

Event Manager, Stark
“Det har været vildt spændende at få en gruppe udefra. De er kommet med et produkt, som jeg ikke selv ville kunne lave, for det ville jeg aldrig nogensinde have tiden til. Så derfor er det vigtig information, de har bragt ind i STARK.”

Camilla Bitsch

Personalechef, Salling
“Vi har fået sparring og input på helt konkrete problemstillinger. Jeg har været meget imponeret over, hvor langt de kunne nå i forhold til projektet på meget kort tid. De har været meget selvkørende og har ikke skulle “holdes i hånden”. Generelt har jeg oplevet at udbyttet har været større med teamet, end når vi har haft et samarbejde med enkeltpersoner.”

Mads Helbo

Souschef, Fængslet
“Det produkt, der er blevet lavet, er blevet rigtig godt. Det har stor værdi for os, og vil også få værdi for andre kontorfælleskaber og lignede steder. Jeg er meget tilfreds og glad.”

Tina Anderson

Change Manager, Siemens Energy
“Jeg synes, at det lød helt unikt, fordi projektet går ud på at sammensætte mennesker med vidt forskellige baggrunde. Og da jeg er meget optaget af både innovation og et generelt samfundsansvar som borger, tog jeg initiativet til at få et projekt hertil.”

Anders Dahl Iversen

Kædechef, Indeks Retail
”Det var tydeligt, at der var mening bag sammensætningen af det team, vi havde glæde af. De supplerede hinanden godt og var motiverede for at løse opgaven. De var enormt hurtige til at forstå vores organisation og sætte sig ind i casen, og deres meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde tydeliggjorde, at de akademiske værktøjer, kandidaterne besidder, er en god baggrund for at løse enhver case. Vi glæder os til at arbejde videre med de resultater, gruppen er kommet med.”

Thomas Grøndahl

Marked Research Manager, Tulip
”Kandidaterne er uden tvivl kommet et spadestik dybere, end vores egen analyseafdeling har mulighed for i en travl hverdag. Kombineret med de særlige kompetencer, som de havde med i rygsækken, har det givet os et resultat, som vi ikke havde fået uden dem. Vi forventede, at de tog initiativ, var selvkørende under projektforløbet, og at de havde et drive. Denne gruppe har oversteget vores forventninger.”

Kontakt Potential in Action


Kristoffer Kudsk
Administrator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 28 60 11 70

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA