fbpx
For kandidater

Hvorfor deltage?

Hvorfor deltage?

Der er rigtig mange gode grunde til at deltage i caseforløbet, og vores mål er altid at få vores nyuddannede akademikere i job. Her er bare nogle af grundene til at deltage.


Skriv konkret erfaring på dit CV

Når virksomheder søger medarbejdere, er kandidatens erfaring ofte afgørende. Fordi du gennem Potential in Action løser en konkret case i en privat virksomhed, får du mulighed for at skrive reel erhvervserfaring på dit CV. Vi samarbejder kun med virksomheder, der tilbyder vores kandidater strategisk vigtige cases, som giver dig erhvervserfaring og praktisk brug af dine kompetencer med videre i din jobsøgning.

Udvid dit netværk – og brug vores!

Du har sikkert hørt det før – en af de vigtigste faktorer i jobsøgning er et stærkt netværk. Vi kan godt love, at du kommer til at udvide dit faglige netværk betydeligt gennem Potential in Action. Ikke nok med at du selvfølgelig får et strategisk vigtigt netværk hos den virksomhed, du løser en case ved – du får også udvidet dit faglige netværk i kraft af det team, du bliver en del af. Desuden har vi her hos Add Value et stort professionelt virksomhedsnetværk, og det vil vi trække på i forbindelse med, at vi rådgiver dig i din jobsøgning.

Lær dine personlige kompetencer at kende

Når du har færdiggjort en kandidatgrad, har du papir på, at du har specialiseret viden og akademiske kompetencer. Men som akademiker kan du faktisk meget mere end det, der står på dit eksamensbevis. Vi gør dig bevidst om bredden i dine personlige kompetencer og hjælper dig med at finde ud af, hvordan du kan skabe værdi i en privat virksomhed. Det er vi gode til, fordi vi har solid erfaring med medarbejderudvikling samt med faglig og personlig kompetenceafklaring, bl.a. hos nyuddannede akademikere. Gennem Potential in Action får du både konkret erfaring fra en virksomhed og professionel karriererådgivning fra vores konsulenter, så du opdager alle de områder, hvor du har relevans.

Oplev, hvordan en virksomhed fungerer

Du kommer ud og arbejder med en helt konkret case, som en virksomhed har behov for at få løst. Din dagligdag bliver derfor koblet til virksomhedens liv og arbejdsgang, og du får opbygget kommerciel forståelse og indsigt i en arbejdsplads i den private sektor.

Få intensiv sparring på din egen jobsøgning

Under hele forløbet har du mulighed for at få professionel sparring fra vores konsulenter, som har solid erfaring med rekruttering og medarbejderudvikling. Sparringen kan omhandle mange ting såsom ansøgninger, CV, personlighedsprofil, jobsøgningsstrategi, frustrationer eller jobsamtaler. Vi bestemmer ikke, hvor mange gange du skal til sparring, eller hvad vi skal tale om – det er helt op til dig. Men vi står klar til at hjælpe, hvor vi kan.

Deltag i et tværfagligt team

Samarbejde og teams er vigtige på de fleste arbejdspladser og særligt high performance teams vinder indpas. Gennem Potential in Action lærer du at arbejde som del af et tværfagligt high performance team, der skal levere konkrete resultater. Det vil sige, at I som team lærer at arbejde effektivt, innovativt og målrettet, så jeres arbejde overstiger virksomhedens forventninger. Teamets performanceevne bliver afhængig af jeres fælles mål, og at I har en tillidsfuld og positiv kommunikation.

Sæt fokus på dit talent

Gennem dit studie og eventuelle studiejobs har du allerede vist, at du har talent og evner for et felt. Nu skal det bringes i spil i erhvervslivet. Potential in Action afdækker alle de ressourcer, du sidder inde med, og som kan gavne virksomhederne – og hjælper dig med at formidle dem på en strategisk måde. Det er en af hovedårsagerne til, at Potential in Action hjælper mange nyuddannede akademikere i job.

Kontakt Potential in Action


Kristoffer Kudsk
Administrator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 28 60 11 70

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA