fbpx
For kandidater

Hvad er Potential in Action?

Skal vi kickstarte din karriere i det private erhvervsliv?


Potential in Action er især kendt for sit caseforløb, der bygger bro mellem unge talenter og danske virksomheder. Caseforløbet er et tilbud til dig som nyuddannet akademiker, der gerne vil åbne dine døre til det private erhvervsliv. Omdrejningspunktet er 10 ugers teamarbejde på en business case i en virksomhed, men Potential in Action er så meget mere end det. Øjenåbner, udviklingsrejse og motivationsboost – du får aldrig bedre mulighed for at finde dit eget talent!

Som deltager på Potential in Action vil du frem for alt møde det private erhvervsliv og blive klogere på dit talent og din karrierevej. Du vil løse en strategisk vigtig case for en konkret virksomhed og kunne skrive erhvervserfaring på CV’et. Men du får også adgang til det univers af ressourcer, som vi siden 2011 har udviklet til at hjælpe nyuddannede akademikere i deres jobsøgning. Vigtigst af alt er den personlige karrieresparring med erfarne konsulenter, der er eksperter i erhvervslivets behov og muligheder.

Hvad får du ud af at deltage?

 • Konkret erhvervserfaring fra en virksomhed på dit CV
 • Kommerciel indsigt og viden om relevante jobfunktioner
 • Afklaring af dit kernetalent og dine vigtigste kompetencer i praksis
 • Afklaring af dit værditilbud til en arbejdsgiver
 • Et større professionelt netværk og taktikker til at bruge det
 • Ny selvindsigt gennem personlighedstests og personlig coaching
 • Værktøjer til projektledelse og koordinering i et team
 • Optimering af CV, ansøgninger, LinkedIn-profil og jobsamtaleteknik

Hvad siger deltagerne?

 • Casper Anton Stenberg-Nielsen

  Cand.mag. i Religionsvidenskab

  ”Jeg vil anbefale Potential in Action til andre nyuddannede, især humanister. Jeg led selv af den illusion, at humanister hører til i NGO’er, kommuner eller gymnasier, og at jeg ville drukne i Excel-ark, splipseknuder og alenlange rapporter i en privat virksomhed. Det var ikke tilfældet! Tværtimod faldt jeg lynhurtigt til, og tiden har virkeligt været uvurderlig for min kompetenceafklaring og jobsøgning."

 • Kiril Boyanov

  Cand.merc.

  ”Jeg vil helt sikkert anbefale Potential in Action til andre nyuddannede akademikere, som er landet på jobmarkedet med høje ambitioner og store forventninger, men med begrænset erhvervserfaring. Indsatsen har været på et helt andet niveau end andre lignende tilbud, og forløbet har hjulpet mig på flere måder, end jeg forventede. Det at være en del af forløbet er for mig at se et stort skridt mod at få et job som nyuddannet. Der er ingen grund til at vente med at skrive sig op – jeg har selv ventet længere, end jeg skulle!”

 • Kathrine Petersen

  Cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser
  “Jeg er positivt overrasket over, hvor stort et netværk det gav mig at være en del af Potential in Action. Et netværk, som jeg manglede for at kunne lande mit første job efter endt uddannelse. Potential in Action-konsulenterne gav mig nye redskaber til at udvide mit netværk og værktøjer til, hvordan jeg i et netværk kunne formidle mine kompetencer og værdi på en enkel og effektfuld måde. Jeg er overbevist om, at disse input har været med til at synliggøre mig under min jobsøgning og hjulpet mig med at lande et job hurtigt efter endt Potential in Action-forløb!”
 • Rasmus Sand Sørensen

  Diplomingeniør i Kemiteknologi
  “Potential in Action er ikke blot endnu et jobsøgningskursus. Forløbet giver reel indsigt i ens relevante kompetencer og deres anvendelse i en virksomhed – og det betød for mig, at jeg hurtigt kom i job og faktisk her brugte det lærte til en effektiv onboarding. Jeg vil klart anbefale Potential in Action så tidligt som muligt i jobsøgningen, så man kan søge rigtigt hos ens foretrukne virksomheder med det samme.”
 • Kristian Vilstrup Tomsen

  Cand.soc. i Uddannelsesvidenskab

  ”Jeg vil bestemt anbefale Potential in Action til andre nyuddannede, især dem som endnu ikke har brugt deres akademiske kompetencer uden for studiet. Forløbet har givet mig langt bedre indsigt i, hvad jeg byder ind med i forskellige arbejdssituationer. Samtidig har teamarbejdet direkte sat mig i stand til at beskrive, hvordan jeg håndterer og performer i et travlt arbejdsmiljø. Det mener jeg var afgørende for, at jeg kunne lande mit nuværende job.”

 • Lea Waldeier Pedersen

  Cand.mag. i Musik- og Religionsvidenskab
  “Jeg har i Potential in Action-forløbet fået øjnene op for, hvilken værdi jeg kan skabe i en privat virksomhed og har fået prøvet helt konkrete kompetencer af i praksis. Jeg må være ærlig og sige, at jeg gik ind til projektet med en vis skepsis, men må indrømme, at jeg er kommet ud på den anden side, med en helt igennem positiv oplevelse i rygsækken. Den udvikling, jeg har gennemgået i forløbet, har været sund og nødvendig for mig, og vil helt sikkert påvirke min videre jobsøgning og afklaring af, hvad jeg gerne vil.”
 • Thomas Damgaard

  MA i International and Global History
  “Det vigtigste, jeg tager med mig fra Potential in Action, er nok, at selv om jeg tidligere havde en fornemmelse af, at jeg kunne bidrage positivt i virksomheder, hvor min baggrund måske virkede lidt malplaceret, så blev denne fornemmelse styrket via konkrete erfaringer fra vores projekt. Selv om man tror, at man kan sætte sig ud over at fokusere for meget på ens titel/nichebaggrund, så ligger tanken i ens baghoved pga. arbejdsmarkedets prioriteringer. Man er nødt til at udfordre den tankegang.”
 • Rebecca Stevn

  Cand.mag. i Kunsthistorie og Fransk
  “Gennem mit forløb hos Add Value blev jeg bekræftet i, at der også er brug for visuelle kompetencer som mine i erhvervslivet. Desuden har jeg fået støtte på det personlige plan i at turde “speak up” og stå ved min mening. Det har været værdifuldt for mig, fordi jeg har lært meget fra andre fagområder og kan sætte mine kompetencer ind i en erhvervssammenhænge.”
 • Anders Sørud Madsen

  Cand.mag. i Religionsvidenskab
  “Det er ikke kaffe man kommer til at lave hos virksomhederne. Det er vigtige opgaver, der virkelig har betydning for virksomhederne og deres omsætning. Det er fantastisk at gøre brug af sine kompetencer og samtidig se, at det rykker noget ude i virksomheden. Jeg vil helt klart anbefale forløbet hos Add Value til andre jobsøgende og jo tidligere i jobsøgningen jo bedre. Man får virkelig afklaret sine kompetencer og bliver skarp på at formidle dem videre til arbejds­giverne.”

10 ugers målrettet casearbejde


Kernen i Potential in Action er 10 ugers arbejde på en business case for en privat virksomhed, hvoraf du i 7 uger har din daglige gang hos dem. Casearbejdet i virksomheden foregår i et tværfagligt team på 5 akademikere, og sammen løser I jeres opgave og præsenterer jeres resultater.

Den business case, du skal hjælpe med at løse, vil være et stykke udfordrende og strategisk vigtigt projektarbejde, der har direkte betydning for virksomheden. Den sigter ofte på forretningsudvikling og kan fx indebære en markedsundersøgelse, konkurrentanalyse, kommunikationsstrategi, brandinginitiativer eller lignende.

Sådan ser et forløb ud

INTRO

2 ugers undervisning i værktøjer til forretningsudvikling, projektledelse og jobsøgning.

CASE

7 ugers teambaseret projektarbejde i en virksomhed og afsluttende præsentation af resultatet.

OUTRO

1 uges opsamling på casearbejdet set i forhold til videre jobsøgning og karrierestrategi.

+ en ugentlig fridag til jobsøgning og intensiv karrieresparring fra erfarne konsulenter - under forløbet samt 3 måneder efter!

Målet er, at du kommer i job

Målet med Potential in Action er, at du kommer i job. Derfor er vores fokus gennem hele forløbet, at du skal stå stærkere i din jobsøgning. Og det tør vi godt love, at du kommer til. Gennem en kombination af undervisning, erhvervserfaring, netværk og personlig sparring styrker vi dine muligheder for at komme i arbejde og gør dig klogere på dine kompetencer.

Da du under hele forløbet stadig er jobsøgende, skal du skrive ansøgninger som normalt. Vi rådgive dig løbende og anlægger et professionelt, erfarent og praktisk blik på din jobsøgning. Sparringen kan både handle om ansøgninger, jobsamtaler, kompetencer eller strategi for din jobsøgning.

Vores forløb har en meget høj succesrate, når det kommer til at få nyuddannede akademikere i job. Og skulle du ikke være kommet i arbejde, mens projektet er i gang, så bare rolig – vi slipper dig ikke. Vi står også klar til at hjælpe og rådgive dig i månederne efter forløbet.

Kontakt Potential in Action


Kristoffer Kudsk
Administrator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 28 60 11 70

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA