fbpx
For Virksomheder

Hvorfor deltage?

Viden, energi og nye idéer til jeres virksomhed

Potential in Action løser strategisk vigtige business cases og skaber reelle resultater, men der er mange flere fordele ved at deltage end selve caseløsningen. Her er nogle eksempler:

Få 1000 timers brainpower på et konkret projekt

Med den nyeste viden, tværfaglige kompetencer og friske øjne løser vores talentteam en konkret case af strategisk betydning for jeres virksomhed. Hver gang vi sender et team ud til en virksomhed, overraskes vi af, hvor meget kandidaterne kan nå på 7 uger. Det samme gør virksomhederne. Potential in Action giver jer 1000 timers gratis brainpower og resultatet er gennemarbejdede og professionelle løsninger eller forslag, som der kan arbejdes direkte videre med.

Oplev energi og innovation

Højtuddannede har evnen til at lære nyt, anvende nye metoder og tænke analytisk. Det er evner, som de kan bruge på langt flere områder, end deres uddannelse måske afslører. Når Potential in Action skaber resultater, vil I se jeres case udfolde sig både systematisk og innovativt. Vores erfaring er, at samarbejdet mellem kandidater og virksomheder giver ny energi og inspiration. Det skaber gode oplevelser for begge parter.

Udvid jeres adgang til fremtidens medarbejdere

Højtuddannede udgør en stor del af fremtidens arbejdskraft, og det er spændende at opleve, hvordan de konkret arbejder. Gennem Potential in Action stifter I bekendtskab med motiverede kandidater, der er på udkig efter at kickstarte deres karriere. I får en unik chance for at se deres talent in action. Mange virksomheder benytter muligheden til at se potentielle nye medarbejdere an og møde nye faglige profiler.

Tag ansvar for integration mellem uddannelse og arbejdsmarked

Gabet mellem uddannelse og arbejdsmarked kan være svært at overskride, og manglen på integration mellem uddannelse og job er et problem. Vores kandidater er alle sammen veluddannede, men mangler muligheden for at få foden indenfor. Skridtet over dørtrinnet kan gavne begge parter enormt, men det er jer som virksomhed, der åbner døren. Vis ansvar og byd de nyuddannede velkomne i dansk erhvervsliv – så ser I alt det, de har at byde på.
 • Mads Helbo

  Souschef, FÆNGSLET
  “Det produkt, der er blevet lavet, er blevet rigtig godt. Det har stor værdi for os, og vil også få værdi for andre kontorfælleskaber og lignede steder. Jeg er meget tilfreds og glad.”
 • Tina Anderson

  Change Manager, Siemens Energy
  “Jeg synes, at det lød helt unikt, fordi projektet går ud på at sammensætte mennesker med vidt forskellige baggrunde. Og da jeg er meget optaget af både innovation og et generelt samfundsansvar som borger, tog jeg initiativet til at få et projekt hertil.”
 • Anders Dahl Iversen

  Kædechef, Indeks Retail
  ”Det var tydeligt, at der var mening bag sammensætningen af det team, vi havde glæde af. De supplerede hinanden godt og var motiverede for at løse opgaven. De var enormt hurtige til at forstå vores organisation og sætte sig ind i casen, og deres meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde tydeliggjorde, at de akademiske værktøjer, kandidaterne besidder, er en god baggrund for at løse enhver case. Vi glæder os til at arbejde videre med de resultater, gruppen er kommet med.”

Kontakt Potential in Action


Kristoffer Kudsk
Administrator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 28 60 11 70

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA