fbpx
For kandidater

FAQ

Svar på typiske spørgsmål


Skal jeg stadig søge job, mens jeg er med i Potential in Action?
Ja. Du er stadig jobsøgende, mens du er med i Potential in Action og skal derfor søge jobs og skrive ansøgninger. Men du skal ikke til møde på dit jobcenter i perioden, fordi vi overtager sparringen på din jobsøgning.
Hvem kan deltage i Potential in Action?
  • Du skal have en lang videregående uddannelse.
  • Du skal være ledig og modtage dagpenge fra en a-kasse.
  • Du skal have dagpengeret i hele forløbet, altså i 10 uger.
Min uddannelse eller kompetencer passer ikke umiddelbart på en case, kan jeg stadig godt deltage?
Ja! Potential in Action er for dig, der har taget en lang akademisk uddannelse, og som derfor har de teoretiske færdigheder på plads. Det er ikke nogen begrænsning, at du har svært ved at sætte ord på dine kompetencer eller forestille dig dem i brug i virksomhederne. Det er netop det, vi hjælper dig med i Potential in Action. Du har talentet, og du har kompetencerne, men begge dele skal aktiveres, og du skal måske lære selv at forstå dem bedre, så du kan formidle dem til virksomhederne.
Jeg skal på ferie under projektet, kan jeg så godt deltage?

Ja det kan du godt, hvis din ferie ikke er for lang. Alle deltagere skal så vidt muligt være tilstede alle 10 uger af forløbet, da teamet løser opgaven i fællesskab. Men står du og skal på en uges planlagt ferie, så finder vi også ud af det. Er du til gengæld væk i en længere periode, duer det ikke – du vil gå glip af for meget, og det er ikke optimalt for hverken teamet eller dig selv.

Jeg har ikke mulighed for at arbejde fra 8-16 hos en virksomhed (pga. børn, fritidsjob etc.), hvad gør jeg så?
Så vidt det er muligt, skal du forsøge at tilpasse dig virksomhedens arbejdstimer. Men bliver du nødt til at gå lidt tidligere eller komme lidt senere, så finder vi ud af det. Teamet aftaler selv med virksomheden, hvordan I kommer og går, og der er altid mulighed for fleksibilitet.

Kontakt Potential in Action


Klaus Midtgaard
Administrator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 70 10 10 44

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA