fbpx
For Virksomheder

Sådan deltager I

Det er nemt og gratis at deltage


Med en lille indsats fra jeres side kan vi sætte en case i gang:

  • Gør jer overvejelser om en relevant case
  • Vælg en medarbejder, der kan være kontaktperson for teamet
  • Undersøg, hvor I har plads til at huse et team i syv uger, fx i et mødelokale
  • Sæt lidt tid af til jævnlige møder med teamet

Har I styr på ovenstående? Så er I næsten parate til at bringe en gruppe unge talenter i spil i jeres virksomhed. Snak med os, så får vi sammen casen og det praktiske helt på plads.

Kandidaterne er uden tvivl kommet et spadestik dybere, end vores egen analyseafdeling har mulighed for i en travl hverdag. Kombineret med de særlige kompetencer, som de havde med i rygsækken, har det givet os et resultat, som vi ikke havde fået uden dem. Vi forventede, at de tog initiativ, var selvkørende under projektforløbet og at de havde et drive. Denne gruppe har oversteget vores forventninger.

Thomas Grøndahl
Marked Research Manager, Tulip

Det praktiske


Vi starter hold op flere gange om året, så mulighederne for at deltage er gode. Det vigtigste mål med projektet er, at vores nyuddannede talenter kommer i job, og derfor passer de deres jobsøgning under forløbet. Hvis et medlem af teamet får job undervejs, træder personen ud af teamet. Derfor går vi altid efter, at teamet indeholder fem kandidater. På den måde kan projektet godt fuldføres, selv hvis en eller to skulle komme i job undervejs.

Kom med på næste hold!


Vi søger løbende virksomheder til vores forskellige teams og sørger for et godt match mellem case og talenter. Vil I have et team ud, næste gang vi starter hold? Eller vil I bare have en uformel snak om, hvad et team kan gøre for jeres virksomhed? Så kontakt os allerede i dag og høre mere om de unikke muligheder i forløbet.

Kom i gang


Ønsker I at deltage som virksomhed, eller søger I andre informationer? Så kontakt os og få svar på jeres henvendelse fra en i vores team.

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA