fbpx

Potential in Action

Kommende holdstart

Det er nemt og gratis at deltage


Næste holdstart: 2. april 2024.

Potential in Action er et efterspurgt forløb. For at kunne deltage i Potential in Action, skal du blot:

 • Have en akademisk grad (bachelor eller kandidat)
 • Være ledig og tilmeldt jobcenteret

Er du interesseret? 
Tilmeld dig via formularen nedenfor eller kontakt Kristoffer Kudsk på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon +45 70 10 10 44. Vi gør opmærksom på, at det er dit tilknyttede jobcenter, der tager den endelige beslutning om, hvorvidt du er berettiget til kurset. Ved spørgsmål til dette er du ligeledes velkommen til at kontakte Kristoffer. 

Det praktiske


Vi starter hold flere gange om året, så mulighederne for at deltage er gode. Typisk starter vi et hold op med 20 - 30 deltagende akademikere, som i løbet af introugerne fordeles på teams af fem deltagere. De forskellige teams sendes efterfølgende ud i private virksomheder for at løse hver deres case. Du får mulighed for at høre de forskellige virksomheder præsentere deres case og prioritere, hvor du helst vil hen. Vi tager desuden hensyn til din faglige og personlige profil samt virksomhedens behov, når vi matcher case og kandidat.

Det vigtigste mål med forløbet er, at du og dine teammedlemmer kommer i job. Derfor har du fri en dag om ugen til at skrive ansøgninger. Hvis et medlem af teamet får job undervejs, træder denne person ud af teamet. Af den grund går vi altid efter, at teamet indeholder fem kandidater – så kan casen godt fuldføres, selv hvis en eller to kandidater kommer i job undervejs.

Hvad siger deltagerne?

 • Casper Anton Stenberg-Nielsen

  Cand.mag. i Religionsvidenskab

  ”Jeg vil anbefale Potential in Action til andre nyuddannede, især humanister. Jeg led selv af den illusion, at humanister hører til i NGO’er, kommuner eller gymnasier, og at jeg ville drukne i Excel-ark, splipseknuder og alenlange rapporter i en privat virksomhed. Det var ikke tilfældet! Tværtimod faldt jeg lynhurtigt til, og tiden har virkeligt været uvurderlig for min kompetenceafklaring og jobsøgning."

 • Kiril Boyanov

  Cand.merc.

  ”Jeg vil helt sikkert anbefale Potential in Action til andre nyuddannede akademikere, som er landet på jobmarkedet med høje ambitioner og store forventninger, men med begrænset erhvervserfaring. Indsatsen har været på et helt andet niveau end andre lignende tilbud, og forløbet har hjulpet mig på flere måder, end jeg forventede. Det at være en del af forløbet er for mig at se et stort skridt mod at få et job som nyuddannet. Der er ingen grund til at vente med at skrive sig op – jeg har selv ventet længere, end jeg skulle!”

 • Kathrine Petersen

  Cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser
  “Jeg er positivt overrasket over, hvor stort et netværk det gav mig at være en del af Potential in Action. Et netværk, som jeg manglede for at kunne lande mit første job efter endt uddannelse. Potential in Action-konsulenterne gav mig nye redskaber til at udvide mit netværk og værktøjer til, hvordan jeg i et netværk kunne formidle mine kompetencer og værdi på en enkel og effektfuld måde. Jeg er overbevist om, at disse input har været med til at synliggøre mig under min jobsøgning og hjulpet mig med at lande et job hurtigt efter endt Potential in Action-forløb!”
 • Rasmus Sand Sørensen

  Diplomingeniør i Kemiteknologi
  “Potential in Action er ikke blot endnu et jobsøgningskursus. Forløbet giver reel indsigt i ens relevante kompetencer og deres anvendelse i en virksomhed – og det betød for mig, at jeg hurtigt kom i job og faktisk her brugte det lærte til en effektiv onboarding. Jeg vil klart anbefale Potential in Action så tidligt som muligt i jobsøgningen, så man kan søge rigtigt hos ens foretrukne virksomheder med det samme.”
 • Kristian Vilstrup Tomsen

  Cand.soc. i Uddannelsesvidenskab

  ”Jeg vil bestemt anbefale Potential in Action til andre nyuddannede, især dem som endnu ikke har brugt deres akademiske kompetencer uden for studiet. Forløbet har givet mig langt bedre indsigt i, hvad jeg byder ind med i forskellige arbejdssituationer. Samtidig har teamarbejdet direkte sat mig i stand til at beskrive, hvordan jeg håndterer og performer i et travlt arbejdsmiljø. Det mener jeg var afgørende for, at jeg kunne lande mit nuværende job.”

 • Lea Waldeier Pedersen

  Cand.mag. i Musik- og Religionsvidenskab
  “Jeg har i Potential in Action-forløbet fået øjnene op for, hvilken værdi jeg kan skabe i en privat virksomhed og har fået prøvet helt konkrete kompetencer af i praksis. Jeg må være ærlig og sige, at jeg gik ind til projektet med en vis skepsis, men må indrømme, at jeg er kommet ud på den anden side, med en helt igennem positiv oplevelse i rygsækken. Den udvikling, jeg har gennemgået i forløbet, har været sund og nødvendig for mig, og vil helt sikkert påvirke min videre jobsøgning og afklaring af, hvad jeg gerne vil.”
 • Thomas Damgaard

  MA i International and Global History
  “Det vigtigste, jeg tager med mig fra Potential in Action, er nok, at selv om jeg tidligere havde en fornemmelse af, at jeg kunne bidrage positivt i virksomheder, hvor min baggrund måske virkede lidt malplaceret, så blev denne fornemmelse styrket via konkrete erfaringer fra vores projekt. Selv om man tror, at man kan sætte sig ud over at fokusere for meget på ens titel/nichebaggrund, så ligger tanken i ens baghoved pga. arbejdsmarkedets prioriteringer. Man er nødt til at udfordre den tankegang.”
 • Rebecca Stevn

  Cand.mag. i Kunsthistorie og Fransk
  “Gennem mit forløb hos Add Value blev jeg bekræftet i, at der også er brug for visuelle kompetencer som mine i erhvervslivet. Desuden har jeg fået støtte på det personlige plan i at turde “speak up” og stå ved min mening. Det har været værdifuldt for mig, fordi jeg har lært meget fra andre fagområder og kan sætte mine kompetencer ind i en erhvervssammenhænge.”
 • Anders Sørud Madsen

  Cand.mag. i Religionsvidenskab
  “Det er ikke kaffe man kommer til at lave hos virksomhederne. Det er vigtige opgaver, der virkelig har betydning for virksomhederne og deres omsætning. Det er fantastisk at gøre brug af sine kompetencer og samtidig se, at det rykker noget ude i virksomheden. Jeg vil helt klart anbefale forløbet hos Add Value til andre jobsøgende og jo tidligere i jobsøgningen jo bedre. Man får virkelig afklaret sine kompetencer og bliver skarp på at formidle dem videre til arbejds­giverne.”

Kontakt Potential in Action


Kristoffer Kudsk
Administrator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 28 60 11 70

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA