fbpx
For ledige tilknyttet

Aarhus Jobcenter

Det er nemt og gratis at deltage


Potential in Action er et efterspurgt forløb, og vores Aarhus-afdeling starter normalt hold 3-5 gange om året.

For at kunne deltage i Potential in Action, skal du blot:

  • Have en akademisk grad fra et universitet
  • Være ledig og tilmeldt jobcenteret

Kan du sige tjek til ovenstående? Så kontakt os og bliv skrevet op til vores næste hold. Den endelige deltagerliste udarbejdes i samarbejde med dit relevante jobcenter, og der er generelt gode muligheder for at deltage. Vi har også god erfaring med at optage professionsbachelorer – kontakt os og hør mere.

Information om næste holdstart

Skriv dig op her - så kontakter vi dig, når vi ved, hvornår vi starter hold op næste gang. Vær opmærksom på, at der er tale om en venteliste, og at det derfor i visse tilfælde kan tage noget tid, inden vi vender tilbage til dig med mere information.

“Hos Add Value oplevede jeg sparring, der er individuel, og som ikke bare var samme smøre som hos andre i jobsøgningsmøllen. Gennem et stærkt projekt hos Baby Dan fik jeg sat mine kompetencer i spil, boostet selvtilliden og projekterfaring på CV’et. I et team på fire arbejdede vi intenst med Baby Dans forhold til slutkunderne og omsatte vores akademiske viden til et praktisk, konkret og resultatorienteret løsningsforslag, som bringer Baby Dan tættere på slutkunden.”
Kristina Ekkelund Jensen
Civilingeniør og MSc i Industriel Design

Det praktiske


Vi starter hold flere gange om året, så mulighederne for at deltage er gode. Typisk starter vi et hold op med ca. 20 deltagende akademikere, som i løbet af introugerne fordeles på teams af fem deltagere. De forskellige teams sendes efterfølgende ud i private virksomheder for at løse hver deres case. Du får mulighed for at høre de forskellige virksomheder præsentere deres case og prioritere, hvor du helst vil hen. Vi tager desuden hensyn til din faglige og personlige profil samt virksomhedens behov, når vi matcher case og kandidat.

Det vigtigste mål med forløbet er, at du og dine teammedlemmer kommer i job. Derfor har du fri en dag om ugen til at skrive ansøgninger. Hvis et medlem af teamet får job undervejs, træder denne person ud af teamet. Af den grund går vi altid efter, at teamet indeholder fem kandidater – så kan casen godt fuldføres, selv hvis en eller to kandidater kommer i job undervejs.


Kom med på næste hold!


Vi søger løbende nyuddannede akademikere til vores forskellige teams og sørger for et godt match mellem case og kandidat. Vil du være en del af et team, næste gang vi starter hold i Aarhus? Så skriv dig op og bliv kontaktet, når vi informerer om næste holdstart.

Du er også meget velkommen til at henvende dig til os eller Jobcenter Aarhus, hvis du først vil høre mere om forløbet eller har spørgsmål til dine muligheder for at deltage.

 

Kontakt os


Kristoffer Kudsk
Administrator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 28 60 11 70

Kontakt Jobcenter Aarhus


Mathias Horst på +45 21 35 36 03 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. att: Mathias Horst

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA