fbpx
Tre workshops på JOB BootCamp 2020 - Potenntial in Action

Mød os til tre gratis workshops for dimittender på JOB BootCamp 2020

Er du nyuddannet, eller dimitterede du sidste år og er stadig på jagt efter dit første job? Har du brug for konkret viden om den mest effektive jobsøgning som dimittend, eller trænger du til fornyede perspektiver og motivation?

Så kom og mød os til JOB BootCamp 2020 i uge 43 i Aarhus. Bootcampen er arrangeret af Jobcenter Aarhus og inkluderer en masse relevante arrangementer for dig, der er dimittend og arbejdssøgende. Lige fra foredrag, workshop og match-events til kaffemøder med konkrete virksomheder – bootcampen samler et væld af ressourcer og stiller dem til rådighed for alle, der skal gøre springet fra uddannelse til job.

Tre workshops om personlighed, motivation og nye muligheder

I Potential in Action er vores force, at vi har arbejdet intensivt med dimittendledighed siden 2011. I denne periode har vi undervist og rådgivet hundredvis af jobsøgende nyuddannede akademikere, og vi har hjulpet hundredvis med at lande deres første job efter endt uddannelse.

Det er alle de indsigter og metoder, vi har opbygget gennem karrierevejledning og coaching af unge højtuddannede, som vi tager med os på bootcampen. På tre workshops stiller vi skarpt på tre relevante emner og sørger for at give dig en masse konkret med hjem, som du kan bruge i din egen jobsøgning.

De tre workshops er:

  • Workshop: Personlighed, motivation & karriere
  • Workshop: Se dine muligheder – hvor kunne jeg også være relevant?
  • Workshop: SMV’er = masser af potentielle jobmuligheder. Hvordan finder jeg dem?

Alle tre workshops afholdes hos os i Viby, og du vil kunne få meget mere information om deltagelse, når uge 43 nærmer sig.

Vil du vide mere?

Du kan følge med på de sociale medier op til afholdelsen af JOB BootCamp 2020 og her få mere viden.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA