fbpx
For kandidater

Potential in Action 
Masterclass i cirkulær økonomi

Få løst et projekt, som bidrager til jeres grønne bundlinje

Grøn omstilling, bæredygtighed, cirkulær økonomi, verdensmål, CO2-reduktion, klimaindsatser – begreberne er mange og dækker over en global megatrend, som alle virksomheder er tvunget til at forholde sig til, hvis de vil leve op til lovmæssige, politiske og ikke mindst forbrugernes krav. Mange virksomheder er godt på vej, men endnu flere mangler at definere, implementere og fastholde en bæredygtig forretningsudvikling. Hvor langt er I i processen?


’Potential in Action – masterclass i cirkulær økonomi’ hjælper virksomheder med at overkomme udfordringer på vej mod udviklingen af bæredygtige forretningsspor gennem et team af nyuddannede akademiske talenter. Forløbet er udviklet og afholdes i samarbejde med Rethink Event, der har stor erfaring med at rådgive og undervise både private og offentlige virksomheder i udvikling og implementering af bæredygtige, målbare og konkrete forretningsløsninger, der giver både økonomisk, menneskelig og miljømæssig gevinst.

Talenterne medbringer viden om det nyeste inden for cirkulær økonomi og løser med afsæt i denne indsigt og egne kompetencer en vigtig business case for jer, der bidrager til jeres grønne bundlinje. Spørgsmålet er simpelt: Ønsker I at retænke jeres forretning, så I sikrer, at I møder morgendagens forbrugere og investorer samt tiltrækker og fastholder kvalificeret arbejdskraft? Så har vi et team af unge motiverede talenter til jer, der er klar på at demonstrere deres kompetencer og skabe kommerciel værdi. De leverer 3 måneders projektarbejde, helt omkostningsfrit.

Hvad får I ud af at deltage?

  • 1300 timers gratis brainpower fra unge talenter med state-of-the-art viden
  • En løsning på et vigtigt projekt inden for rammen af cirkulær økonomi, der understøtter jeres forretningsudvikling og bidrager til den grønne bundlinje
  • Nyeste viden om bæredygtighed, verdensmål, cirkulær økonomi etc.
  • Direkte adgang til fremtidens medarbejdere og kompetencer
  • Mulighed for at bidrage til integrationen mellem uddannelse og erhvervsliv
  • Et frisk pust til jeres organisation og nye forslag, analyser og initiative

Opbygning og vilkår


’Potential in Action – masterclass i cirkulær økonomi’ hjælper danske virksomheder med at få løst vigtige projekter inden for cirkulær økonomi, der understøtter strategisk vækst og forretningsudvikling. I låner et team af unge højtuddannede talenter til at arbejde på en vigtig business case i 12 uger, hvorefter de præsenterer og overleverer projektets resultater til jer. I medbringer en case / forretningsmodel, som I i samarbejde med teamet af talenter præciserer.

Talenterne modtager undervisning i cirkulær økonomi, grønne forretningsmodeller, miljøledelse, definition af bæredygtighed, FN’s Verdensmål, kommunikation om bæredygtighed, partnerskaber og symbiosenetværk, adfærd/forandringsledelse og intern implementering. Vægtningen af emnerne vil variere efter det konkrete indhold af de fem business cases. I drager fordel af talenternes opdaterede viden, solide faglige kompetencer og nye indspark – og får adgang til fremtidens medarbejdere.

Talenterne er nyuddannede og får med projektet en chance for at opbygge erfaring og netværk, der kan gavne deres jobsøgning. Det er omkostningsfrit for virksomheden, I skal blot bidrage til at identificere og kvalificere en spændende case, udnævne en kontaktperson, stille et mødelokale til rådighed og sætte lidt tid af til jævnlige møder.

Sådan ser et forløb ud

INTRO

I præsenterer casen og talenterne får 3 ugers forberedelse hos os.

CASE

Talenterne arbejder 8 uger hos jer og præsenterer caseløsningen.

OPFØLGNING

Vi samler op på casen og jeres videre brug af resultaterne.

Talenterne holder fri en dag om ugen til jobsøgning.

Kontakt Potential in Action


Klaus Midtgaard
Administrator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 70 10 10 44

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA