fbpx
For kandidater

Potential in Action 
Masterclass i cirkulær økonomi

Bliv klogere på cirkulær økonomi og kickstart din karriere i det private erhvervsliv

Grøn omstilling, bæredygtighed, cirkulær økonomi, verdensmål, CO2-reduktion, klimaindsatser – begreberne er mange og dækker over en global megatrend, som alle virksomheder er tvunget til at forholde sig til, hvis de vil leve op til lovmæssige, politiske og ikke mindst forbrugernes krav. ‘Potential in Action – masterclass i cirkulær økonomi’ giver dig en enestående mulighed for at få og arbejde med den nyeste viden inden for rammen af cirkulær økonomi i erhvervslivet, samtidig med at du styrker din jobsøgning.


’Potential in Action – masterclass i cirkulær økonomi’  bygger bro mellem unge talenter og danske virksomheder. Forløbet er udviklet og afholdes i samarbejde med Rethink Event, der har stor erfaring med at rådgive og undervise både private og offentlige virksomheder i udvikling og implementering af bæredygtige, målbare og konkrete forretningsløsninger, der giver både økonomisk, menneskelig og miljømæssig gevinst.

Caseforløbet er et tilbud til dig som nyuddannet akademiker, der gerne vil åbne dine døre til det private erhvervsliv og samtidig tilegne dig viden om cirkulær økonomi. Omdrejningspunktet er otte ugers teamarbejde i en virksomhed, hvor der arbejdes på en strategisk vigtig business case inden for rammen af cirkulær økonomi. 

Som deltager på ’Potential in Action - masterclass i cirkulær økonomi’ vil du modtage undervisning i cirkulær økonomi, ligesom du vil få undervisning i jobsøgningsstrategier. Kombinationen af undervisning i og casearbejde med cirkulær økonomi ruster dig til et jobmarked, der kun vil vokse i takt med, at både lovgivning og det generelle forbrugerfokus vil være på netop dette. Samtidig får du adgang til det univers af ressourcer, som vi siden 2011 har udviklet til at hjælpe nyuddannede akademikere i deres jobsøgning samt adgang til personlig karrieresparring med erfarne konsulenter, der er eksperter i erhvervslivets behov og muligheder.

 

Hvad får du ud af at deltage?

  • Konkret erhvervserfaring med cirkulær økonomi på dit CV
  • Et større professionelt netværk og taktikker til at bruge det
  • Undervisning i emner inden for cirkulær økonomi
  • Kommerciel indsigt og viden om relevante jobfunktioner
  • Afklaring af dit kernetalent og dine vigtigste kompetencer i praksis
  • Afklaring af dit værditilbud til en arbejdsgiver
  • Værktøjer til projektledelse og koordinering i teams
  • Optimering af CV, ansøgninger, LinkedIn-profil og jobsamtaleteknikker

12 ugers målrettet casearbejde


Kernen i ’Potential in Action – masterclass i cirkulær økonomi’ er 12 ugers arbejde på en business case inden for rammen af cirkulær økonomi for en privat virksomhed, hvoraf du i 8 uger har din daglige gang hos dem. Casearbejdet i virksomheden foregår i et tværfagligt team på 5 akademikere, og sammen løser I jeres opgave og præsenterer jeres resultater.

Den business case, du skal hjælpe med at løse, vil være et stykke udfordrende og strategisk vigtigt projektarbejde, der har direkte betydning for virksomhedens arbejde med at udvikle bæredygtige forretningsspor, der bidrager til deres grønne bundlinje. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på gennem undervisning i cirkulær økonomi, grønne forretningsmodeller, miljøledelse, definition af bæredygtighed, FN’s Verdensmål, kommunikation om bæredygtighed, partnerskaber og symbiosenetværk, adfærd/forandringsledelse og intern implementering. Vægtningen af emnerne vil variere efter det konkrete indhold af de fem business cases.

Sådan ser et forløb ud

INTRO

2 ugers undervisning i værktøjer til forretningsudvikling, projektledelse og jobsøgning samt 1 uges undervisning i cirkulær økonomi.

CASE

8 ugers teambaseret projektarbejde i en virksomhed og afsluttende præsentation af resultatet.

OUTRO

1 uges opsamling på casearbejdet set i forhold til videre jobsøgning og karrierestrategi samt afsluttende workshop om cirkulær økonomi.

+ en ugentlig fridag til jobsøgning og intensiv karrieresparring fra erfarne konsulenter - under forløbet samt 3 måneder efter!

Målet er, at du kommer i job

Målet med ’Potential in Action – masterclass i cirkulær økonomi’ er, at du kommer i job. Derfor er vores fokus gennem hele forløbet, at du skal stå stærkere i din jobsøgning. Og det tør vi godt love, at du kommer til. Gennem en kombination af undervisning, erhvervserfaring, netværk og personlig sparring styrker vi dine muligheder for at komme i arbejde og gør dig klogere på dine kompetencer. Undervisningen i og den praktiske erfaring med i cirkulær økonomi gør, at du opbygger kompetencer, som virksomheder – private som offentlige – fremover vil efterspørge af hensyn til deres videre vækst og for at kunne tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft.

Da du under hele forløbet stadig er jobsøgende, skal du skrive ansøgninger som normalt. Vi rådgiver dig løbende og anlægger et professionelt, erfarent og praktisk blik på din jobsøgning. Sparringen kan både handle om ansøgninger, jobsamtaler, kompetencer eller strategi for din jobsøgning.

Vores forløb har en meget høj succesrate, når det kommer til at få nyuddannede akademikere i job. Og skulle du ikke være kommet i arbejde, mens projektet er i gang, så bare rolig – vi slipper dig ikke. Vi står også klar til at hjælpe og rådgive dig i månederne efter forløbet.

Kontakt Potential in Action


Jeanne Andersen
Koordinator

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +45 27 50 59 55

Tilmeld dig og følg med

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i Potential in Action og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA